Ce îngrozitor arată în realitate Madonna! E total diferită de pozele de pe Internet

2 martie 2018 12:35   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cine crede că regina muzicii pop este nemuritoare și că bătrânețea pare să o ocolească, înseamnă că nu a văzut-o niciodată în realitate. În ciuda faptului că are o siluetă formidabilă pentru vârsta sa, iar pe Internet își pune doar selfie-uri prelucrate, Madonna are o față brăzdată de riduri și este și ea, ca oricare dintre noi, a o „victimă” a trecerii ireversibile a timpului.

Printre selfie-urile publicate pe Instagram, n-ai să găsești la Madonna vreo imagine care să-i arate imperfecțiunile faciale și oricum, atenția privitorului este de regulă, captată de formele aproape perfecte ale corpului, pe care și-l prelucrează bine la sala de fitness.

O imagine surprinsă de paparazzi într-o seară în care tocmai petrecuse cu prietenii în oraș, se poate vedea că aspectul real al cântăreței este extrem de diferit de imaginile prelucrate de pe conturile ei de social media.

În timp ce în cel mai recent selfie de pe Instagram are un ten ca de porțelan, perfect neted, lipsit de pete alunițe sau riduri, în imaginea suprinsă de fotografi arată foarte îmbătrânită și obosită. Desigur, efectul se mai poate datora și petrecerii cu prietenii, dar nu trebuie să uităm că anul acesta urmează să împlinească 60 de ani.

Momentul a fost surprins chiar atunci când celebra solistă s-a urcat în spatele unei mașini care o aștepta în afara localului, scrie Daily Mail.

Mai multe