Ce iubită frumoasă are Michael Bolton! Şi-a sărbătorit cei 65 de ani alături de ea

28 februarie 2018 15:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Michael Bolton, unul dintre cei mai apreciaţi artişti internaţionali, a fost întotdeauna un cuceritor şi s-a iubit doar cu femei frumoase.

Cântăreţul a împlinit 65 de ani în urmă cu două zile (26 februarie) şi a dat o mică petrecere la un restaurant din West Hollywood, California. Michael Bolton a avut-o alături pe iubita lui, o blondină sexy a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Iubita lui Michael Bolton nu e doar frumoasă, ci şi stilată. Blonda cu păr lung şi zâmbet perfect a purtat o cămaşă fină, de culoare albă, şi o fustă tip creion, extrem de mulată.

Mândru, Michael a ţinut-o în permanenţă de mână, iar la ieşirea din restaurant a sărutat-o în faţa fotografilor. Chiar dacă are 65 de ani, cântâreţul se află într-o formă fizică de zile mari. Cu siguranţă şi iubita tinerică îl ajută să se păstreze tânăr.

S-a iubit numai cu femei celebre

Bolton a rupt logodna cu actriţa Nicollette Sheridan în august 2008, după o relaţie agitată. S-au iubit încă din anii 1990, dar s-au despărţit din cauza unor neînţelegeri minore. Vedeta din "Neveste disperate" s-a măritat în 1991 cu actorul Harry Hamlin, de care a divorţat după numai doi ani. În primăvara lui 2006, Bolton şi Sheridan şi-au reluat relaţia tumultoasă. Dar când păreau mai fericiţi, după ce s-au logodit şi se gândeau serios la căsătorie, relaţia lor s-a rupt din nou. După despărţirea de Nicollette, din 2008, cântăreţul s-a îndrăgostit de Helene Fischer. Cei doi au fost împreună până în 2012.

Mai multe