Ce mare s-a făcut fata lui Tom Cruise! Actorul nu a mai văzut-o pe Suri de 7 ani

1 iulie 2019 19:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Suri, fata de 13 ani a actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, este acum o adolescentă frumoasă. Celebrul său tată nu a mai văzut-o de multă vreme, de când mama sa a dat divorţ de el.

Chiar dacă părinţii ei sunt unii dintre cei mai faimoşi actori de la Hollywood, Suri Cruise este o fată cuminte şi modestă. Ea a fost surprinsă recent plimbându-i pe cei doi căţei ai ei în parcul Brooklyn din New York.

Fiica lui Katie Holmes (40 de ani) şi a lui Tom Cruise (56 de ani) a alergat fericită pe alei împreună cu câinii, pe care îi ţinea în lesă.

Ba chiar nu s-a dat în lături să-l sărute în bot pe unul dintre căţei, pe care îl cheamă Honey. Suri a rămas cu mama ei, după ce aceasta a dat divorţ de Tom Cruise, în iunie 2012, după 6 ani de căsnicie. De atunci, starul nu a mai avut nici o întâlnire cu fiica sa. 

Din această cauză, au apărut bârfe răutăcioase că ar fi abandonat-o fiindcă nu ar fi copilul său biologic. Actorul, care are o avere de 570 de milioane de dolari, ar fi în realitate steril.

De aceea, cu celelalte soţii, Mimi Rogers (63 de ani), care i-a fost nevastă între 1987-1990, şi Nicole Kidman (52 de ani), cu care a fost însurat între 1990-2001, nu a făcut copii. Însă bârfele nu se susţin, fiindcă Suri seamănă cu celebrul său tată. 

Mai multe