Ce mașină de lux va conduce Prințul George! Ducele a scos-o din muzeu

12 ianuarie 2016 12:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Primul copil al Ducesei Kate (34 de ani) și a Ducelui William (33 de ani), Prințul George, are un viitor strălucit în față. Chiar dacă acum atenția este concentrată pe mezina familiei, micuța Prințesă Charlotte, dar și pe noua sarcină a lui Kate, cei doi părinți vor să își răsfețe odraslele cum pot mai bine.

Așa se face că William se gândește, deja, la o mașină pentru băiatul lui. Iar pentru că este nerăbdător să-l vadă pe Prințul George în spatele volanului, ducele de Cambridge a și scos bolidul din muzeu, acolo unde se află încă de când el a depășit vârsta necesară pentru a-l conduce, potrivit mirror.co.uk.

Uite cum arată autovehiculul

Este vorba desre un Aston Martin V8 Volante în miniatură, pe care William și Harry l-au primit de la Prințul Charles atunci când erau copii, în anul 1988. „Mașina s-a aflat în muzeul Sandringham de mulți ani, după ce William și Harry au crescut, dar le-a aparținut întotdeauna, așa că nu i-a oprit nimic să o folosească din nou”, a declarat o sursă din apropierea familiei regale.

Se pare că Ducele William a scos mașina din muzeu pentru a o recondiționa, întrucât vrea să fie sigur că fiul său o primește în condiție perfectă. Sursa citată mai sus aproximează că Prințul George o va putea conduce peste un an de zile, mai ales că bolidul nu poate depăși viteza de 30 de kilometri la oră.

Mai multe