Ce mireasă frumoasă a fost Miley Cyrus! Imagini inedite de la nunta secretă cu Liam Hemsworth

28 decembrie 2018 14:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Miley Cyrus a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că s-a măritat cu iubitul ei, Liam Hemsworth. Cântăreaţa de 26 de ani şi actroul de 28 şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii intime pe 22 decembrie, iar de abia acum încep să iasă la iveală detalii.

Tatăl şi mama lui Miley au publicat o fotografie în care apar alături de fiica lor, care a fost o mireasă superbă. Miley a ales un bucet imens din flowi albe şi ramuri de eucalipt, care au făcut ţinuta şi mai elegantă. Din imagine se văd şi decoraţiuniile care au umplut casa vedetei: în spatele celor trei se află un şemineu acoperit de trandafiri roz.

Rochia lui Miley, făcută din mătase ivoire, cu croset şi lungă până în pământ, a venit perfect pe trupul tras prin inel al cântăreţei. Iar soţul ei, Liam, a fost la fel de elegant, cu un costum negru impecabil croit. Conform dailymail.co.uk, rochia a fost făcută pe comandă de echipa creatoarei Vivienne Westwood şi a costat 8.600 de dolari. 

Ceremonia, organizată la casa lor din Tennessee, a fost un intimă şi doar familia şi prietenii foarte apropiaţi au participat. Într-un dintre puţinele imagini publicate pe site-urile de socializare, Miley şi Liam apar în faţa tortului, fericiţi până peste poate, iar în spate se văd baloane roz. 

Cei doi au o relaţie de ani buni şi s-au despărţit de două ori. Casa în care s-au căsătorit a fost cumpărată în august 2017, la doi ani după ultima împăcare. Ei s-au logodit prima oară în 2012 şi ar mai fi aşteptat cu nunta, dar incediul din Malibu, care le-a distrusa casa din acea zonă, i-a convins să facă pasul cel mare. 

Mai multe