Ce mult s-a schimbat fata lui Jennifer Lopez după ce s-a tuns! E de nerecunoscut

21 octombrie 2020 16:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ce mult s-a schimbat fata lui Jennifer Lopez după ce s-a tuns și a pus pozele pe rețelele sociale. Este șic, deși așa nu mai seamănă mult cu mama ei.

Ce mult s-a schimbat fata cântăreței și actriței Jennifer Lopez (51 de ani) după ce s-a tuns și a pus pozele pe rețelele sociale. Arată deja ca o domnișoară mare.

Emme este fiica de 14 ani pe care JLo o are din căsnicia cu Marc Anthony (52 de ani). Ea are și un frate geamăn numit Max. Emme și Max sunt doi adolescenți frumoși, însă sunt diferiți ca pasiuni. Băiatul e atras de tehnologie și de jocurile video, în timp ce fata a moștenit talentul muzical al părinților.

Înainte, Emme o imita pe mama sa

Înainte de a se tunde și a-și face o coafură șic, Emme purta părul lung, precum celebra sa mamă. Ba chiar o imita pe Jennifer Lopez și semăna foarte mult cu ea. În afară de talentul de cântăreață, pe care l-a dovedit deja, pe scenă, alături de mama sa, fata este atrasă și de litere. La vârsta de 12 ani a scris prima ei carte, care a fost publicată recent. Este vorba de cartea pentru copii intitulată ”Lord Help Me” (Doamne, ajută-mă), care a fost pusă în vânzare la 1 octombrie. ”Sunt foarte mândră de Emme”, a scris JLo pe rețelele sociale. Și Max a dovedit talent muzical și chiar teatral. Însă până acum numai Emme a dovedit interes pentru lumea spectacolului. Ce mult s-a schimbat fata lui Jennifer Lopez după ce s-a tuns!

Mai multe