Ce nu s-a văzut la Globurile de Aur! Uite ce rochii superbe au avut divele care nu au apărut pe covorul roşu

13 ianuarie 2015 11:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur le-a dat din nou prilej de comentarii specialiştilor în modă. Unele vedete au scăpat de ochiul critic pentru că nu au apucat să fie fotografiate pe covorul roşu, însă s-au dat singure de gol publicând poze cu ţinutele lor de gală pe reţelele de socializare.

Au poposit mult în faţa oglinzii acasă înainte de a ajunge la eveniment şi au avut grijă să strălucească în faţa camerelor de luat vederi şi a aparatelor de fotografiart. Multe dintre divele de peste Ocean s-au lăudat pe Instagram cu piesele vestimentare ale marilor designeri pentru care au optat. Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată şi a fost admirată îndelung de fani după ce a îmbrăcat o rochie de culoare roz care îi venea ca turnată.

Cântăreţele Taylor Swift, Selena Gomez şi actriţa Jaime King au afişat pe lângă rochii de impact şi o atitudine copilăroasă, în timp ce modelul Lily Collins a optat pentru un ruj aprins şi o rochie îmbodobită cu pietre şi cristale.

Nici fotomodelul Cara Delevingne nu a scăpat de comentarii. Într-un moment în care fotografii nu au fost pe fază, tânăra s-a pipăit cu colega sa de breaslă Chanel Iman. Cele două au avut grijă să publice imaginea pe contul de socializare spre deliciul admiratorilor lor.

Mai multe