Ce nu știai despre Arnold Schwarzenegger, austriacul care a cucerit Hollywoodul?

9 august 2016 13:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

E întruchiparea Visului American. E dovada reală a faptului că un om dintr-un ungher modest al acestei lumi poate ajunge s-o conducă. Şi, în ciuda eşecurilor personale, să rămână un mit.

Când l-am văzut deunăzi pe Joseph Baena fluturându-şi plete cârlionţate în vânt şi afişând un zâmbet larg către paparazzi care l-au surprins ieşind de la cumpărături dintr-un market din Malibu, am avut senzaţia pentru o clipă că cel care ne zâmbeşte e tânărul Arnold Schwarzenegger. Şi asta pentru că rodul iubirii celebrului star de cinema cu bona copiilor săi, Mildred Baena, îi seamănă într-atât de mult acestuia, încât şi dacă ar mai vrea să nege aventura extraconjugală nu mai are cum. Joseph e bucăţică ruptă din el şi, privindu-l, n-ai cum să nu simţi că ai un déjà-vu. Nici măcar Patrick (23), fiul legitim cu Maria Shriver, nu-i seamănă atât de bine, având mai curând trăsături tipice clanului Kennedy, din care provine mama sa.

Joseph, însă, are aerul lui Arnold din tinereţe, iar pe plajă poţi jura că e Conan barbarul, pe care celebrul lui tată îl întruchipa în 1982 în legendarul film.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui material!

Mai multe