Ce părinţi grijulii: copiii lor nu ies fără mască. Vedetele de la Hollywood care respectă cu sfințenie restricțiile

1 decembrie 2020 8:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Respectă cu sfinţenie toate restricţiile! Vedetele nu renunţă la plimbările cu copiii, dar au mare grijă să iasă la plimbare cu ei numai după ce le-au pus măşti împotriva COVID -19.

Actorul Ben Affleck (48 de ani) e unul dintre starurile care are mare grijă de copii, chiar dacă a divorţat de mama lor, Jennifer Garner (48 de ani). Continuă să-i scoată la plimbare pe cei trei copii ai lor, Violet (15 ani), Seraphina (11 ani) şi Samuel (8 ani), împreună cu iubita sa, Ana de Armas (32 de ani). Are însă mereu grijă să le pună măşti înainte de a-i scoate din casă.

Recent, el a fost surprins de paparazzi la plimbare cu Seraphina şi Samuel, împreună cu noua parteneră, Ana de Armas.

Şi-au pus cu toţii măştile şi au ieşit la cumpărături, apoi s-au relaxat în parc în Pacific Palisades, California, SUA. 

Actriţa şi cântăreaţa Hilary Duff (33 de ani) iese cu copiii ei, Luca (8 ani) şi Violet (2 ani), şi cu soţul, cântăreţul Matthew Koma (33 de ani), la plimbare, în New York. Are de asemenea mare grijă să le pună măşti, când pleacă cu ei de acasă. Vedeta a anunţat în octombrie, anul acesta, că aşteaptă al treilea copil. 

Actriţa Angelina Jolie (45 de ani) nu se sperie, de asemenea, de virusul ucigaş ca să nu mai iasă din casă. Ea a fost surprinsă, sâmbăta trecută, la cumpărături în West Hollywood, împreună cu trei dintre copiii ei, cele două fiice biologice, Shiloh (14 ani) şi Vivienne (12 ani), şi fata adoptivă, Zahara (15 ani). Vedeta a avut de asemenea grijă ca toate patru să poarte mască pentru a nu se contamina cu COVID-19. 

Actriţa Milla Jovovich (44 de ani) a ieşit şi ea la cumpărături cu fiica ei, Dashiel (4 ani), în Studio City, cartier din Los Angeles. Amândouă purtau măşti, ca să se protejeze. Milla mai are două fete, Ever (12 ani) şi Osian, născută în februarie, anul acesta, fructul căsătoriei cu Paul W. S. Anderson, producătorul francizei cinematografice ”Resident Evil”.

Mai multe