Ce plan-surpriză are Beyonce pentru anul 2018. Renunţă la lumina reflectoarelor?

24 ianuarie 2018 13:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Beyonce îndrăgeşte atât de mult rolul de mamă încât se gândeşte să aducă pe lume un al patrulea copil. Fanii nu sunt prea încântaţi de idee, ţinând cont că artista a fost nevoită să îşi amâne o serie de concerte anul trecut pentru a-i naşte pe gemenii săi şi a-i îngriji îndeaprope timp de câteva luni. Admiratorii sunt îngrijoraţi că o nouă sarcină va însemna o carieră mai puţin activă pentru Beyone şi, implciit, un număr mai mic de concerte.

Beyonce este mama a trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani şi a gemenilor Sir şi Rumi, care au venit pe lume pe 13 iunie 2017. Potrivit Hollywood Life, Beyonce şi Jay-Z se gândesc din ce în ce mai serios să îţi mărească familia. Cântăreaţa, în vârstă de 36 de ani, s-a căsătorit cu Jay-Z pe 4 aprilie 2008 şi se pare că este mai fericită ca niciodată. Succesul pe care l-a dobândit artista necesită multe sacrificii şi la fel de multă muncă, dar vedeta nu este dispusă să îşi sacrifice timpul petrecut alături de familie şi de oamenii dragi pentru a înregistra alte melodii sau a efectua un turneu în plus. 

Beyonce este a cincea cea mai urmărită vedetă pe reţeaua Instagram, ceea ce reprezintă reflectă aprecierea de care se bucură aceasta la nivel mondial. Unii critici sunt de părere că o pauză i-ar dăuna artistei pentru că îţi va pierde unii dintre fani. Prietenii virtuali ai cântăreţei sunt dornici să urmărească fiecare pas pe care îl face, iar o ieşire din lumina reflectoarelor i-ar afecta reputaţia de care se bucură. 

Nu este prima dată când se vehiculează că Beyonce îşi mai doreşte un copil. În anul 2013, chiar ea a declarat într-o emisiune moderată de Oprah Winfrey că cel mai frumos sentiment din lume este dat de bucuria de a fi mamă. Tot atunci a spus că şi-ar mai dori un copl. Visul i-a devenit realitate în 2017, dar, vedeta continuă să spere la încă un moştenitor.  

Mai multe