Ce plănuiește Kanye West pentru a o răzbuna pe Kim Kardashian după jaful armat

5 octombrie 2016 8:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kanye West (39 de ani) a fost profund afectat emoțional de ceea ce i s-a întâmplat lui Kim Kardashian (35 de ani). Rapperul se simte într-un fel vinovat că a fost la un pas de a-și pierde soția pentru că nu a făcut suficient de multe lucruri pentru a o proteja. El le-a spus jurnaliștilor că îl va găsi personal pe cel care a pus la cale jaful armat.

Incidentul s-a petrecut luni, 3 octombrie, în timp ce West susținea un concert în Statele Unite, iar Kim se afla în Franța cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris. Vestea că soția sa a fost jefuită și amenințată cu arma a venit ca un șoc pentru el, și și-a anulat imediat concertul. Acum Kanye West dorește să dea personal de urma agresorilor, dar momentan a declarat că se concentrează pe siguranța lui Kim, informează The Sun.

Rapperul pare dintr-o dată schimbat. Atunci când a dat ochii cu jurnaliștii, West și-a acoperit chipul cu o glugă și a privit numai în jos, afirmând că se simte umilit că soția sa a trecut printr-o asemenea experiență traumatizantă.

În plus, după cum relatează The Mirror, cântărețul a mărit cheltuielile pentru securitatea parteneriei sale cu până la 7 milioane de dolari și a angajat sosii ale lui Kim pentru ca acestea să o însoțească tot timpul și să o ajute să-i țină locația secretă de-acum încolo.

Kim Kardashian a fost jefuită la primele ore ale dimineții de luni de cinci bărbați mascați, îmbrăcați ca polițiștii francezi. Aceștia au pătruns înarmați în apartamentul de la hotel unde s-a cazat cât timp a stat la Paris și a fost legată și ținută ostatică în baie. Jefuitorii, care au amenințat-o cu arma, au sustras din locuință verigheta și alte bijuterii în caloare de aproape 10 milioane de dolari. Autoritățile franceze sunt de părere că celebra brunetă a fost urmărită timp de trei zile, iar jaful ar fi fost plănuit de cineva cunoscut lui Kim, care știa toate detaliile despre aceasta.

Mai multe