Ce romantic e James Bond în vacanţă! Pierce Brosnan și soția, escapadă în Portofino

21 octombrie 2019 17:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vor să arate cât de mult se iubesc! Pierce Brosnan, bine cunoscut mai ales din filmele din seria James Bond, şi-a dus soţia în vacanţă în faimoasa staţiune Portofino, din Italia.

Pierce Brosnan (66 de ani) e nedespărţit de soţia sa, jurnalista Keely (56 de ani), care l-a ajutat să treacă peste cel mai greu hop din viaţă: pierderea -“femeii vieţii lui”: fosta lui nevastă, Cassandra Harris. Aceasta a fost răpusă de cancer, în 1991, la vârsta de numai 43 de ani. 

După ce a plimbat-o în Islanda, Pierce a dus-o, recent, pe Keely, în Portofino, unde a sărutat-o pe gură în plină stradă. Nu ratează nici un moment să-i arate cât este de romantic şi cât de mult o iubeşte. 

Dar nici ea nu ratează nici o ocazie ca să arate cât de mult îl adoră. Tot în vacanţa din Portofino, paparazzi au surprins-o pe Keely în timp ce îi săruta cu foc mâna lui Pierce. 

Ei s-au plimbat prin staţiune ţinându-se de mână ca adolescenţii îndrăgostiţi. Pierce Brosnan şi Keely s-au cunoscut în 1994, în Mexic, şi s-au căsătorit în 2001 în Irlanda. Starul are mereu grijă să-şi ia pauze de la filmări pentru a o plimba şi a-i fi alături cât mai mult timp. 

Pierce Brosnan s-a căsătorit cu Keely Shaye Smith la 4 august 2001. Ei au împreună doi copii, Dylan Thomas Brosnan (22 de ani) şi Paris Beckett Brosnan (18 ani). Înainte de căsătorie, Keely avea o siluetă perfectă. Se întreţinea mergând la sală şi făcând cure drastice. 

Naşterile au avut însă un efect dezastruos asupra siluetei ei.  Pierce  are o avere de 100 de milioane de dolari.

Citește și:

Pierce Brosnan, romantic incurabil! Cât de mult îşi iubeşte soţia

Cum se îmbracă elegantul James Bond când face cumpărături cu nevasta

Mai multe