Ce sâni are Naomi Campbell la 45 de ani! Cum a apărut la un eveniment

4 aprilie 2016 14:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Naombi Campbell (45 de ani) nu a fost niciodată o fire timidă. Manechinul nu se sfiește să renunțe la haine pentru ședințele foto sau la evenimentele mondene. Sâmbătă (2 aprilie), i-a uimit pe toți cu o ținută extravagantă care i-a scos în evidență silueta. Focoasa brunetă a făcut furori pe covorul roșu de la Brenners Park-Hotel & Spa, în Baden-Baden, Germania.

Naomi Campbell a fost prezentă la Gala Spa Awards.. Modelul a optat pentru o ținută neagră. Frumoasa brunetă a purtat o rochie lungă. Partea de sus a ținutei fiind copmpet dantelată, manechinului i se vedeau foarte bine sânii, dar și abdomenul tonifiat. Legedena podiumurilor nu a plecat acasă cu mâna goală. Naomi a câștigat premiul Beauty Idol și a strălucit pe scenă, în ținuta sa extravagantă. Deși momentan nu și-a găsit jumătatea, manechinul visează să devină mamă, potrivit Daily Star.

„Aș putea să fac copii. Nu știu cum, dar voi avea copii. Toți îmi spun că aș fi o mamă bună”, a mărturisit Naomi Campbell, pentru The Sunday Times.

Mai multe