Ce sâni uriași are Salma Hayek! Actrița arată senzațional la 51 de ani

15 aprilie 2018 13:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Salma Hayek este una dintre cele mai cunoscute, dar mai ales frumoase, actrițe de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 51 de ani arată impecabil, iar mama natură a înzestrat-o cu un bust impresionant.

Frumusețe naturală și talent nativ! Salma Hayek este sursa de inspirație și modelul după care se ghidează milioane de femei din lumea întreagă. Actrița cu origini mexicane a fost prezentă zilele trecute la o gală UNICEF, în Los Angeles.

Salma a purtat o rochie simplă, de culoare mov, cu aplicații pe umeri și o curea cu pietre prețioase, care îi subția talia. Toți ochii au fost ațintiți însă pe decolteul brunetei.

Actriţa şi-a păstrat formele apetisante care au consacrat-o, iar ținuta aleasă i-a pus în valoare silueta. Salma a avut o coafură lejeră și un machiaj de seară, iar la capitolul accesorii a ales să poarte doar câteva inele.

Deşi e trecută de 50 de ani, bruneta arată de milioane. Actrița mărturisea într-un interviu că își dorește să arate mereu perfect pentru soțul ei, afaceristul francez Francois-Henri Pinault, președintele și directorul executive al brandului de lux Kering.

Mai multe