Ce spune Emma Watson despre idila cu Prinţul Harry

23 februarie 2015 12:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Emma Watson a decis să rupă tăcerea privind relaţia ei cu Prinţul Harry, un subiect care a făcut înconjurul lumii zilele aceastea.

După ce site-ul australian "Woman's Day" a scris că Emma Watson a fost la câteva întâlniri secrete cu Prinţul Harry, actriţa de 24 de ani a publicat un mesaj pe pagina ei de Twitter în care a explicat că nu e nimic adevărat, potrivit metro.co.uk. 

"Ţinte-ţi minte discuţia aia pe care am avut-o că nu e bine să credeţi tot ce se scrie?", a fost mesajul Emmei. 

Pentru a se asigura că prietenii ei virtuali au înţeles, ea a mai publicat un clip din filmul "A Little Princess" din 1995, în care unul dintre personajele peliculei spune că orice fată e o prinţesă. 

"Nu e necesar să te căsătoreşti cu un prinţ ca să fii o prinţesă", a mai scris Emma. 

Prinţul Harry i-ar fi trimis o invitaţie pe mail 

Conform revistei australiene „Woman’s Day”, Prinţul Harry a pus ochii pe Emma încă de la finele anului trecut, când echipa de actori din Harry Potter a fost invitată la Royal Marsden, la o recepţie oficială. Nu a făcut nici un pas pentru că Emma era implicată într-o relaţie. După ce Emma s-a despărţit de iubitul ei, rugbystul Matthew Janney (23 de ani), Harry i-ar fi trimit o invitaţie pe mail la o cafenea. Ar fi urmat o petrecere care a dus la începutul idilei.

„Prinţul şi Emma au stat de vorbă în calitate de cuplu la o petrecere la care au venit încă 12 prieteni. Harry nu a vrut ca Emma să se simtă în centrul atenţiei, însă a fost suficient de atent când flirtau pentru ca ea să fie cucerită de glumele lui şi de aerul lui aristocratic”, a declarat o sursă pentru revista australiană.

La finalul petrecerii Prinţul s-a oferit să o conducă pe Emma acasă şi actriţa a fost mai mult decât încântată. Petrecerea cu pricina a avut loc în Londra la începutul acestui an şi se pare că de atunci cei doi se văd în secret.

Prinţul Harry a avut doar două relaţii oficiale

Conform presei britanice, moştenitorul Casei Regale a avut doar două relaţii oficiale. După doi ani de iubire ca în filme, Prinţul Harry a pus punct, în aprilie anul trecut, relaţiei cu Cressida Bonas. Până atunci, Harry a iubit-o timp de 6 ani pe Chelsy Davy. În 2010, cei doi decid să se despartă fără să facă vreun comentariu legat de decizia lor.

Mai multe