Ce ţinută ciudată a purtat Rihanna la întâlnirea cu soţii Macron, la Palatul Elysee

27 iulie 2017 13:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rihanna, în calitate de fondatoare a asociaţiei umanitare “Clara Lionel”, s-a prezentat ieri, la Palatul Elysee, pentru a-i întâlni pe soţii Macron şi pentru a discuta despre educaţia în ţările subdezvoltate.

Vizita vine după ce acum câteva zile artista l-a rugat pe Twitter, pe Preşedintele Emmanuel Macron să se alăture cauzei ei.

Artista a fost întâmpinată pe treptele palatului prezidenţial de Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron. Apoi, discuţiile cu cuplul prezidenţial au durat mai bine de o oră, scrie The Telegraph.

La această întrunire oficială, Rihanna a avut cum era de aşteptat o ţinută inedită. Ea a asortat un sacou supradimensionat cu un costum gri, o pereche de sandale argintii cu toc înalt şi o geantă Dior.

De cealaltă parte, Brigitte a avut o ţinută tinerească. Soţia preşedintelui a purtat o pereche de blugi mulaţi, cu un sacou scurt de culoare albă şi o pereche de stilletto albaştri.

“Am avut cea mai incredibilă întâlnire posibilă cu preşedintele şi Prima Doamnă", le-a mărturisit reporterilor cântăreaţa originară din Barbados.

Nu a dezvăluit dacă a primit promisiuni de finanţare pentru fundaţia sa, dar a spus că este "inspirată şi impresionată" de preşedintele francez.

Mai multe