Ce transformare! Antonio Banderas nu mai seamănă deloc cu starul din Desperado

22 martie 2018 12:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Adio Desperado şi Zorro! La 57 de ani, Antonio Banderas a ajuns de nerecunoscut. Prezent la o şedinţă foto care a avut loc la Madrid, Spania, starul şi-a şocat fanii. Ras în cap, cu sprâncenele rase şi extrem de palid, Banderas a început campania de promovare a noului sezon al serialului „Geniul”.

Rolul lui Pablo Picasso l-a transformat radical pe fostul sex-simbol al Hollywoodului. Antonio Banderas îl întruchipează pe vestitul pictor spaniol într-un serial difuzat de National Geographic începând cu 24 aprilie. Miercuri, Banderas a participat la un eveniment organizat la hotelul Westin Palace, din Madrid, Spania. Toată lumea a fost şocată când l-a văzut pentru că a renunţat la barbă şi la cârlionţii grizonanţi, a slăbit radical şi era extrem de palid.

La ultima apariţie în public el a povestit că suferă de afecţiuni cardiace şi are trei stenturi pe artere. A ajuns pe mâna medicilor după ce la începutul lunii ianuarie a văzut moartea cu ochii din cauza unui atac cardiac minor. Banderas este cuplat cu Nicole Kempel, de 37 de ani, de care s-a îndrăgostit în 2014, după ce a divorţat de Melanie Griffith alături de care a trăit timp de 19 ani. „Am suferit un atac cardiac la 26 ianuarie. A fost o problemă benignă, care nu a podus afecţiuni ireparabile şi de atunci sunt într-o continuă perioadă de refacere”, a declarat Banderas la începutul lunii martie. În 1995, Banderas frângea inimile multor femei cu rolul din filmul Desperado, în care a jucat alături de Salma Hayek. După 23 de ani, starul spaniol a cedat în faţa trecerii timpului.

Mai multe