Ce transformare: Elaine, din Seinfeld, cu totul altă femeie

13 ianuarie 2016 23:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Prietena lui Seinfeld din serialul cu acelaşi nume a devenit cunoscută datorită acestui rol, Elaine, și cu greu mai poate scăpa de această imagine. Totuși, actrița, pe nume Julia Louis-Dreyfus, a acceptat să joace într-un nou serial și azi este de nerecunoscut.

Julia Louis-Dreyfus (care miercuri, 3 ianuarie, a aniversat 55 de ani) s-a născut în New York (SUA), într-o familie care deţinea firma franceză „Louis Dreyfus Group”. Părinţii ei au divorţat când ea era mică, iar mama ei s-a recăsătorit cu L. Thompson Bowles. Julia şi-a petrecut copilăria în câteva state, alături de mama sa şi de tatăl vitreg. A studiat Teatrul la Universitatea „Northwestern”, care a și numit-o, în 2007, Doctor în Arte. A absolvit în 1982 şi, imediat, a început să-şi caute de lucru.

Așa arată după ce și-a schimbat look-ul

Din 1990, timp de nouă ani, i-a dat viaţă celebrei Elaine Benes din serialul „Seinfeld”. De atunci, a mai jucat într-o mulţime de producţii de televiziune şi filme artistice, însă actriţa a rămas cu ştampila „Elaine”, datorită celebrului rol din „Seinfeld”. Abia din 2012, când a fost distribuită în rolul principal din serialul „Veep”, unde o interpretează pe președintele Selina Meyer, Julia a reușit să-și schimbe, încet-încet look-ul. Serialul a ajuns deja la sezonul cinci şi filmările vor continua, datorită criticilor pozitive primate de la public şi de la specialişti. Pentru acest serial, actriţa şi-a schimbat coafura şi îmbrăcămintea, abordând un stil mai sobru. Nici umbră de „Elaine” acum...

5 „secrete” ale actriței

Cele mai haioase scene din „Seinfeld”

În noul serial, „Veep”, e o scorpie

Mai multe