Ce vedetă și-a păcălit fanii că este însărcinată?

2 aprilie 2016 12:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ziua de 1 Aprilie este, cu siguranță, momentul propice pentru a pune în aplicare farse, dar este și ziua în care oricine poate fi bănuit că pune la cale astfel de idei. Așa se face că o vedetă de peste Ocean a încercat să-și surprindă fanii cu vestea că ar fi însărcinată. Unii dintre ei au crezut-o, mai ales că de ceva timp are o relație cu un alt artist.

Gwen Stefani (46 de ani) a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu o ecografie, alături de mesajul: "Este fetiță!" Deși unii dintre admiratorii cântăreței au felicitat-o pentru sarcină, alții au sărit degrabă să o critice: "Chiar sper că ești gravidă, căci altfel, asta este cea mai răutăcioasă și de prost gust farsă de 1 Aprilie. Toate femeile care au pierdut un copil sau nu pot avea unul... Să-ți fie rușine dacă este o glumă!", notează cei de la Daily Mail.

Farsa lui Gwen poate fi considerată un răspuns la speculațiile din presa americană. Cei de la InTouch Weekly au publicat zvonul că Gwen și iubitul său, cântărețul Blake Shelton (39 de ani) ar aștepta o fetiță și ar fi în căutarea unei noi locuințe, așa că artista a decis să le răspundă într-o manieră proprie celor care se amestecă în viața ei.

Mai multe