Ce zăpăcit! Will Smith a sărit cu coarda în ziua în care a împlinit 50 de ani

27 septembrie 2018 11:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Will Smith îşi ţine promisiunea chiar dacă uneori bravează. Starul a sărit cu coarda din elicopter, deasupra Marelui Canion, chiar în ziua în care a plânit vârsta de 50 de ani. Will Smith a făcut bungee jumping în prezenţa întregii sale familii. Chiar dacă soţia, Jada Pinkett Smith s-a opus, Will nu a ţinut cont de nimic şi aplonjat în gol...

Will Smith a sărit cu coarda din elicopter, deasupra Marelui Canion, chiar în ziua în care a împlinit 50 de ani. Actorul a avut grijă să filmeze întreaga ispravă şi să o difuzeze în direct pe pagina lui de Internet. El a vrut ca prin gestul său să stragă atenţia pentru o campanie de strângere de fonduri desfăşurată de Global Citizens pentru educaţia tinerilor din întreaga lume. La isprava tatălui lor au venit toţi copii lui Will, Trey, dintr-o relaţie anterioară şi Jaden şi Willow pe care îi are cu Jada. Deşi înainte să sară, a avut nevoie de numărătoare, după „5, 4, 3, 2, 1... Sări!”, Will a ţinut să ţipe din toţi plămânii în timp ce atârna prins în coardă deasupra Marelui Canion.

„Este fantastic! Asta a fost una dintre cele mai tari chestii pe care le-am făcut în viaţa mea. Am trecut în câteva secunde de la teroare şi agonie la o stare de extaz incredibilă!”. Will Smith a scos la licitaţie videoclipul cu săritura încă de acum o lună, urmând ca banii strânşi să fie donaţi pentru o cauză nobilă. Astfel, întreaga nebunie a ajuns pe portalul  virtual Omaze.

Mai multe