Cea mai bună veste de la Will Smith din ultima vreme

15 decembrie 2015 11:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ce telespectatorii români l-au văzut pe Will Smith (47 de ani) în “Bad Boys” (”Băieți răi”) la Pro TV, avem o veste bună pentru cei care iubesc acest gen de filme. Actorul pregăteşte nu una, ci două continuări ale celor două filme poliţiste celebre.

În 1995, Will Smith a jucat în unul dintre filmele care avea să facă istorie în cinematografie. Regizat de Michael Bay, “Bad Boys” a fost unul dintre producţiile cu priză la public care a umplut cinematografele până la refuz.

Alături de Martin Lawrence şi Tea Leoni, cei trei au realizat o comedie poliţistă care a avut parte de o continuare aşteptată. Personajele Mike Lowrey şi Marcus Burnett au revenit pe marile ecrane în 2003, când aventurile poliţiştilor au prins din nou viaţă. Şi această nouă producţie a avut succes şi filmul a avut săli pline.

Surpriza acestui sfârşit de an vine de la actorul din rolul principal, care a anunţat că va putea fi văzut din nou în 2017 cu “Bad Boys” 3 şi în 2019 cu “Bad Boys” 4, de data aceasta în regia lui Joe Carnahan. Aşa că aventurile celebrului detectiv continuă. 

Mai multe