Cea mai frumoasă «fetiţă» din lume, ravisantă pe podiumul de modă de la Paris

2 octombrie 2017 15:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Thylane Blondeau (16 ani) nu mai este o fetiţă, însă a rămas la fel de frumoasă ca atunci când a cucerit Internetul cu o fotografie.

În urmă cu o săptămână defila pentru Dolce&Gabbana la Milano, iar acum “străluceşte” la Paris, în cadrul evenimentului “Paris Fashion Week”.

Chiar dacă nu are statura unui model, măsurând doar 1,68 metri, Thylane defilează pentru cele mai cunoscute branduri. Este model al agenţiei IMG Worldwide, cea care se ocupă şi de surorile Bela şi Gigi Hadid, şi este ambasadoarea L`Oreal Paris.

Bineînţeles că nu putea lipsi chiar ea de la evenimentul care are loc zilele acestea pe Champs Elysees. Şatena cu ochi albaştri a păşit încrezătoare pe podiumul de la Paris, într-o rochie sexy şi înflorată şi a avut o coafură inedită.

Ochii superbi ai Thylanei au fost scoşi în evidenţă de fardul roz, iar ţinuta a fost completată cu o pereche de cercei multicolori şi o pereche de sandale roz cu franjuri portocalii. Deşi erau extrem de înalţi, modelul s-a descurcat de minune în show-ul oferit de cei de la L’Oreal.

Thylane avea doar şase ani când o poză cu ea a făcut înconjurul lumii şi i-a adus titulatura de “cea mai frumoasă fetiţă din lume”.

Ea s-a născut în Franţa şi este fiica fotbalistului francez Patrick Blondeau, iar mama ei este superba actriţă Veronika Loubry.

Mai multe