Cea mai frumoasă zi de naștere pentru graviduța Eva Longoria! Cum a petrecut actrița

16 martie 2018 14:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eva Longoria trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Actrița și soțul său, Jose Anton Baston, vor deveni părinții unui băiețel, în mai puțin de două luni.

Eva a împlinit 43 de ani în 15 martie. A fost o zi cu totul și cu totul specială, iar actrița a ținut să le mulțumească fanilor de pe Instagram pentru sutele de urări. Totodată a împărtășit cu prietenii ei virtuali câteva momente de la petrecerea ei.

Eva a petrecut în familie și a avut o singură dorință de ziua ei, una care i-a și amuzat pe fani. Într-un Insta Story postat pe Instagram, actrița le-a arătat fanilor cum a petrecut de ziua ei. ”Tot ce mi-ai dorit de ziua mea a fost KFC”, a scris Eva, care s-a răsfățat cu fast-food, dar și cu un tort plin de ciocolată.

”Nu pot să cred că la această aniversare am o ființă care crește în mine. Vă mulțumesc tuturor pentru urări. A fost un an uimitor! Cel mai tare cadou? Îl am deja”, a scris bruneta lângă fotografia în care își mângâie burtica, făcând referire la bebelușul din pântece.

Eva este căsătorită de un an şi jumătate cu un mogul media din Mexic. Ceremonia a avut loc pe o proprietate privată din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico.

Eva și Jose Baston s-au logodit în decembrie 2015, după o relaţie de doi ani, în timpul unei vacanţe petrecute în Dubai. Actriţa americană a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher, în perioada 2002 - 2004, şi cu jucătorul de baschet Tony Paker, în perioada 2007 - 2011.

Mai multe