Cea mai sexy femeie din lume a rămas în sânii goi pe stradă

21 septembrie 2016 19:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cum altfel poți dovedi că ești cea mai sexy femeie din lume dacă nu îți arâți ocazional „dotările” în public? Probabil la asta s-a gândit Stella Maxwell (25 de ani) când a decis să facă o plimbare de seară prin Londra.

Paparazzi au surprins-o pe fotomodel purtând o ținută foarte sumară care le-a arătat tuturor că și-a lăsat acasă sutienul. Potrivit The Sun, s-ar putea spune că frumoasa blondă a avut un mic „accident” vestimentar atunci când decolteul extrem de generos a lăsat la vedere sfârcul sânului drept.

A încercat Stella să-și acopere pieptul dezgolit – afișând totodată o manichiură foarte îngrijită – dar deja era totul la vedere. Ea a părut destul de îngândurată și nu a stat decât câteva minute la un bar din capitala britanică.

Stella a fost recent numită de revista Maxim drept „cea mai sexy femeie din lume”. Probabil, ca să nu existe dubii, tânăra a vrut să arate ca o bombă sexy și a ales o ținută de seară care i-a lăsat multe părți ale corpului la vedere – rochia sa a fost despicată până la extremitatea superioară a coapselor sale apetisante.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe