Cea mai sexy femeie din lume va deveni mămică. Kate Upton aşteaptă primul copil

15 iulie 2018 15:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se bate cu Emily Ratajkowski pentru titlul de “vedeta cu cei mai frumoşi sâni naturali din showbiz”, iar luna trecută a fost desemnată “cea mai sexy femeie de pe Planetă”, de către revista maxim. Vorbim despre frumoasa Kate Upton (26 de ani), care a anunţat recent pe contul de Instagram că va deveni mămică.

Senzualitatea și sânii săi voluptoși au făcut-o celebră în lumea modellingului. A apărut de nenumărate ori pe coperta coperta revistei „Sports Illustrated” şi cochetează şi cu actoria.

În 2017, fotomodelul s-a căsătorit cu jucătorul de baseball Justin Verlander, de 35 de ani. Nunta a avut loc la 4 noiembrie 2017, în Toscana, Italia. Mireasa a purtat o superbă rochie făcută de casa de modă Valentino.

Acum, blondina nu-şi mai încape în piele de fericire şi asta pentru că va deveni mămică. Într-un mesaj publicată alături de o fotografie în care apare stând pe un balcon ea a scris: „Însărcinată în Miami”. Pentru cuplu, acesta va fi primul copil. Fanii au felicitat-o şi i-au urat sarcină uşoară.

Mai multe