Cearta finală! Angelina şi Brad s-au despărţit?

26 noiembrie 2014 21:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Angelina Jolie şi Brad Pitt se ceartă ca chiorii, la numai trei luni de la căsătorie. Se pare că scandalul a început de la faptul că actriţa a reînceput să fumeze. Când a prins-o, Brad a explodat!

Cei doi soţi s-au întâlnit în Australia, unde actriţa de 39 de ani participa la premiera celui mai recent film al său, „Unbroken”. Aflaţi într-un hotel din Sydney, Angelina Jolie şi Brad Pitt (50 de ani) au avut o dispută destul de aprinsă, pe balcon. Paparazzii i-au surprins, pe 17 noiembrie, la un pas să-şi scoată ochii unul altuia. Martorii spun că Brad gesticula nervos, în timp ce soţia sa ţipa şi fuma ca o nebună. După câteva momente, actorul a părăsit balconul, trântind uşa în urma lui şi lăsând-o pe Angie în lacrimi.

Scandalul a pornit de la Angelina, care a revenit la vechiul ei obicei, potrivit revistei „In Touch”. Mai târziu, cuplul şi-a făcut apariţia la premiera peliculei, dar se simţea răceala dintre ei. Asta a fost ultima oară când au fost văzuţi împreună. Voci din anturajul lor spun că cei doi soţi, care au o avere comună de 425 de milioane $ (1,6 miliarde lei), se află în pragul divorţului. De altfel, marţi, Angelina a fost singură la lansarea din Londra a filmului. Într-un interviu acordat Daily Mail, ea şi-a pus cenuşă în cap şi a promis că „va fi o soţie mai bună”, dar nu a zis nimic de ceartă. Deşi anul trecut a suferit o operaţie de extirpare a sânilor, pentru a preveni cancerul mamar, Angelina are iar tendinţe suicidale, iar asta e de neacceptat pentru Brad.

Au împreună şase copii

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în secret, pe 23 august, la Castelul Miraval din Franţa, după 9 ani de relaţie. Cei doi s-au cunoscut în 2005, pe durata filmărilor la pelicula „Dl & Dna Smith”. Cuplul are şase copii: trei adoptaţi, Maddox (13 ani), Zahara (9 ani) şi Pax (10 ani), şi trei biologici, Shiloh (8 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani).

Mai multe