Cei mai răsfățați copii de la Hollywood. Lor nu li se spune ”Nu”!

7 septembrie 2017 14:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au cele mai scumpe haine, cele mai sofisticate jucării, iar petrecerile aniversare trebuie să fie tot mai inventive de la an la an. Având case şi conturi proprii, copilăria lor e departe de-a fi una obişnuită, ca a celorlalţi de vârsta lor. Iată ce pretenţii au copiii starurilor!

Hollywoodul este o lume aparte nu doar pentru adulţi, ci şi pentru copii, care în­vaţă de mici că orice vis poate deveni rea­lizabil. Asta în principal pentru că adulţii, care trag din greu ani la rând să devină celebri şi bogaţi şi să primească o stea pe Walk of Fame, odată ajunşi în postura de părinţi, se dau peste cap să le ofere celor mici copilăria ideală.

Aşa se face că naşterile au devenit spec­tacole în sine – vezi eforturile lui Beyoncé şi Jay-Z ori ale lui Amal şi George Clooney de-a aduce pe lume copiii într-un mediu cât mai steril, dar şi cât mai intim, plătind o adevăra­tă avere doar pentru zilele petrecute în ma­ternitate. Primele fotografii cu copiii sunt adevărate business-uri – să ne amintim de preţurile cu care s-au vândut pictorialele ex­clusive cu copiii Angelinei Jolie (14 milioane $ pentru gemenii Vivienne şi Knox), ai lui Jenni­fer Lopez (6 milioane $ pentru gemenii Max şi Emme) ori cu băiatul lui Matthew McConau­ghey (3 milioane $ pentru pozele cu Levi). Aşa că de ce copilăria juniorilor lor n-ar fi şi ea la fel de… preţioasă?

 Vestimentaţie de lux

Încă din scutece, cei mici au haine de mar­că, adesea de la vestite case de modă precum Dior, Louis Vuitton ori Versace, iar garderoba lor costă mai mult decât o maşină de lux.

De pildă, Suri Cruise, fiica actorilor Katie Holmes şi Tom Cruise, a fost declarată cel mai „fashionable“ copil de la Hollywood. Şi asta pentru că, la vârsta de numai 4 ani, avea deja o garderobă estimată la peste 3 milioane $, numai cu haine de la Dolce&Gabbana, Marc Jacobs sau Salvatore Ferragamo, şi era un soi de trendsetter în materie de stil vestimentar pentru copii.

Vezi ce alte extravaganțe fac părinții celebri pentru copiii lor!

Mai multe