Cel mai sexy deținut, interzis într-o țară. A fost deportat ”acasă”

26 aprilie 2017 17:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Prizonierul top-model, Jeremy Meekes, cunoscut ca cel mai frumos bărbat din industria modellingului, dar și din istoria prizonierilor, a fost reținut pe un aeroport. Motivul nu este cunoscut încă de avocații acestuia, cert este că angajații unui aeroport din Marea Britanie i-au interzis să calce pe teritoriul țării lor.

Cel mai frumos bărbat din lumea modei a fost deportat din Marea Britanie, fără a se cunoaște motivul acestor demersuri. Jeremy Meekes a fost nevoit să se întoarcă la New York, în ciuda faptului că managerul și soția sa îl așteptau într-un hotel din Londra. "Nu a fost arestat, dar nu l-au lăsat să intre în țară, deși avea toate actele în regulă", declara managerul său, Jim Jordan.

Celebritatea bărbatului a început după ce fotografia sa de cazier a devenit virală pe rețelele de socializare. Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare, fiind acuzat de posesie ilegală de arme. Această infracțiune a reprezentat pentru el  începutul unei cariere de succes.

După ce a fost eliberat, nici bine nu a ieșit din curtea închisorii că numeroase agenții cunoscute de modeling l-au asaltat cu propuneri de colaborări și contracte. Viața tânărului s-a schimbat radical, devenind unul din cei mai râvniți și îndrăgiți bărbați ai lumii. Jeremy și-a făcut debutul la New York, unde a defilat în fața celor mai cunoscute femei din lume, precum Madonna, Paris Hilton sau Kylie Jenner.

În prezent, tânărul este tată a trei copii, iar unul dintre ei se pare că i-a moștenit acestuia trăsăturile care l-au transformat într-o celebritate.

Mai multe