Cele mai bizare apariții de la gala MTV. Lady Gaga și Miley Cyrus i-au șocat pe toți

31 august 2020 15:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un show cum nu a mai fost! Gala premiilor MTV VMA s-a desfăşurat duminică, la New York, în aer liber. Marea vedetă a serii a fost Lady Gaga, cu nouă ținute și măști.

În ciuda pandemiei mondiale de COVID-19, ceremonia anuală de acordare a premiilor MTV Video Music Awards a avut loc. A fost primul eveniment de anvergură al industriei muzicale de când a început lupta cu virusul ucigaș, în urmă cu 6 luni. S-au luat măsuri speciale pentru a preîntâmpina infectarea. Artiştii au urcat pe scenă în diferite locaţii, fără audienţă. Pentru a respecta distanțarea socială, unele vedete s-au pozat în prealabil pentru covorul roşu. Nu au fost prezente la eveniment. Unele momente de show au fost înregistrate înainte. Lady Gaga (34 de ani), marea câștigătoare a serii, a plecat acasă cu 5 trofee. Ea a șocat publicul cu parada sa de măști, îndemnând fanii tot timpul să-i urmeze exemplul: ”este un semn de respect”.

Cântăreața de 34 de ani a schimbat 9 ținute

La început, artista a apărut într-o ținută șocantă cu un glob transparent pe față, rochie metalizată, într-o ținută de creație personală. Apoi, când a primit premiul pentru cea mai bună colaborare, a venit într-o rochie marca Iris Van Herpen cu mască roz. S-a schimbat ulterior într-o ținută verde, creație Christopher John Rogers. A purtat o mască încornorată cu această ocazie. Câteva minute mai târziu, când a fost desemnată Artistul Anului, a revenit în scenă cu o mască argintie, cu rochie asortată, creație proprie, cea mai șocantă ținută a serii. Diva a mai purtat încă cinci ținute, toate concepție proprie, care mai de care mai sofisticate, o costumație cu pene, o costumație cu pantaloni scurți, o costumație inspirată după astronauți, în culori mov și roz și două costumații mai sexy, în chiloți și sutien, la care a avut de fiecare dată mască adecvată. Ariana Grande a fost a doua mare câștigătoare, cu 4 premii. Printre cei care au mai cântat la eveniment s-au numărat BTS, The Black Eyed Peas, DaBaby, The Weeknd, Doja Cat, Maluma. Pentru prima oară s-au acordat premii pentru cel mai bun video de acasă și cea mai bună interpretare în carantină.

Miley Cyrus a avut cea mai îndrăzneață ținută

Dacă Lady Gaga a impresionat audiența cu ținutele sale șocante cu măști, la capitolul ținută sexy a fost întrecută de Miley Cyrus. Cântăreața, în vârstă de 27 de ani, a avut de departe cea mai îndrăzneață și cea mai provocatoare costumație a serii. Miley a purtat o ținută neagră mulată cu încrustații argintii, complet transparentă. I se vedeau perfect sutienul și chiloții negri prin aceasta.  Surpriza a fost că, de fapt, costumația ce părea rochie era un compleu, iar fusta s-a dovedit ușor detașabilă. În timpul show-ului, artista a scos-o și a rămas numai în chiloți. Ea s-a urcat astfel pe un glob gigantic suspendat de un lanț. Totul în amintirea videoclipului său celebru ”Wrecking Ball”.

Lista câștigătorilor:

Videoclipul anului: The Weeknd – „Blinding Lights”Cel mai bun nou artist: Doja CatCel mai bun cântec Hip-Hop: Megan Thee Stallion – „Savage”Cel mai bun videoclip : H.E.R. – „I Can’t Breathe”Artistul anului: Lady GagaCel mai bun cântec R&B: The Weeknd – „Blinding Lights”Cel mai bun cântec Pop: BTS – „On”Cel mai bun Video de Acasă: Ariana Grande & Justin Bieber – „Stuck with U”Cântecul anului: Lady Gaga cu Ariana Grande – „Rain On Me”Cel mai bun cântec Latino: Maluma ft. J Balvin – „Qué Pena”Cea mai bună Regie: Taylor Swift – „The Man”Cea mai bună Colaborare: Lady Gaga cu Ariana Grande – „Rain On Me”Cel mai bun K-Pop: BTS – „On”Cel mai bun Grup: BTSCel mai bun cântec Alternativ: Machine Gun Kelly – „Bloody Valentine”Cel mai bun cântec Rock: Coldplay – „Orphans”Cea mai bună intrepretare în carantină: CNCO – Unplugged At HomeCea mai bună Cinematografie: Lady Gaga și Ariana Grande – „Rain On Me”Cea mai bună Regie artistică: Miley Cyrus – „Mother’s Daughter”Cele mai bune efecte vizuale: Dua Lipa – „Physical”Cea mai bună coregrafie : BTS – „On”Cea mai bună editare: Miley Cyrus – „Mother’s Daughter”Cântecul verii: BLACKPINK „How You Like That”.

Mai multe