Cele mai brutale despărțiri de la Hollywood

3 ianuarie 2017 11:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chiar și atunci când ești faimos și bogat, o despărțire poate lăsa urme adânci. Iată câteva cupluri celebre care au pus punct relațiilor într-un mod radical, provocându-i suferința partenerului și stârnind curiozitatea publicului.

Matt Damon & Minnie Driver

Cei doi actori au avut o relație ce a durat mai bine de un an, până când Matt a ales să se despartă de Minnie în direct, declarând în cadrul show-ului Oprah că este singur. Actrița britanică a aflat odată cu telespectatorii că a rămas singură, declarând pentru The Los Angeles Times: „A fost un lucru urât faptul că s-a dus la Oprah. Avea nevoie de o mega audiență, de un adevărat forum pentru a declara că nu mai suntem împreună”.

Katy Perry & Russell Brand

Solista și comedianul au fost căsătoriți 14 luni, când, din senin, în 2012, și-au declarat separarea. Nu au spus, însă, și motivul divorțului subit, iar publicul a aflat abia la un an de la fericitul eveniment, când Katy a recunoscut că a fost părăsită. Aceasta a povestit într-un interviu acordat revistei Vogue: „Russell este un tip extrem de inteligent, am fost fascinată de el când ne-am căsătorit. Eram foarte îndrăgostită atunci. Prefer să spun doar că nu am mai auzit de el de când mi-a trimis un sms în noaptea de Revelion, pe 31 decembrie 2011, spunându-mi că vrea să divorțăm”.

Mai multe