Cele mai celebre 5 perechi de sâni naturali din istorie FOTO

12 martie 2015 14:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebritățile au fost mereu învidiate pentru formele voluptoase care au ajutat la atingerea statutului de celebritate la nivel mondial. Avanatajul cu care le-a înzestrat natura este foarte bine folosit de cele cinci celebrități din lista de mai jos și le ușurează munca.

Tyra Banks a ajuns celebră după ce a pozat pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Edition, și a fost aleasă pe post de îngeraș în preyentările de modă Victoria`s Secret. În prezent este creatorul America’s Next Top model și are propriul show, The Tyra Banks Show.

Salma Hayek, frumoasa și populara actriță de origine mexicană a devenit celebră după ce a jucat alături de Antonio Banderas în filmul ”Desperado” și este una dintre cele mai importante actrițe de la Hollywood. Se declară împotriva operațiilor estetice, inclusiv în zona bustului.

Jayne Mansfield a fost una dintre primele actrițe care au fost și iepurași Playboy. Actriță, cântăreață, un adevărat sex-simbol în anii `60, rămâne în continuare una dintre cele mai apreciate actrițe cu sâni naturali din istoria Hollywood-ului. ”Un bust mare și frumos o să-ți aducă mai mult decât o cană de cafea”, spunea actrița.

Sofia Vergara este cea mai frumoasă actriță de origine columbiană. Și-a început cariera ca model, iar aspectul ei exotic și bustul generos au propulsat-o în cadrul serialului Moden Family, rol ce a făcut-o celebră.

Cea mai frumoasă pereche de sâni celebri aparțin unei actrițe din noul val american. Christina Hendricks este o roșcată atipică cu un bust impresionant, iar rolurile pentru ea au început să curgă după ce a jucat în AMC’s Mad Men. Să fie de la sâni?

Mai multe