Cele mai ciudate capricii ale vedetelor

6 decembrie 2009 15:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

David şi Victoria Beckham

Sunt în stare să plătească unui angajat 1.800 de euro doar pentru ca acesta să le deschidă cadourile de Crăciun. 800.000 de euro este o sumă medie cheltuită de familia Beckham, într-un an, doar pe cosmeticele pentru machiaj.

Puff Daddy

Este un fanatic al spectacolelor de striptease. Şi-a plătit un spectacol doar pentru el, în Atlanta, cu zeci de mii de dolari.

Karl Lagerfeld

Este un recunoscut adept al luxului. Are 70 de iPod-uri cu cele mai noi melodii, aceleaşi pentru fiecare aparat, pentru ca, în cazul în care ar dori să asculte o anumită melodie, să nu fie nevoit să se deplaseze deloc. Pentru ca fiecare iPod să aibă cele mai noi cântece şi bateria să fie încărcată, şi-a angajat o persoană care se ocupă numai de aceste două lucruri.

Paulina RubioCând este plecată în turnee, cere o cameră de 40 de metri pătrați, apă minerală la trei temperaturi diferite, cel mai bun suschi, vitamine cu zahăr, prosoape albe parfumate. Pentru câinii săi, care o însoțesc întotdeauna, cere brânză franțuzească de cea mai bună calitate.

Află ce ciudăţenii şi-au dorit J Lo, Mike Tyson, prinţul Charles sau Elton John.

Mai multe