Cele mai frumoase femei din lume au pozat pentru Calendarul Pirelli 2017

22 februarie 2017 13:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Înainte ca cele mai frumoase şi cunoscute femei din lume să se machieze pentru calendarul Pirelli, fotograful german Peter Linbergh le-a imortalizat în frumuseţea lor naturală şi nu a retuşat nicio fotografie.

Setul de fotografii intitulat „Emotional” este alcătuit dintr-o serie de fotografii alb-negre pentru Calendarul Pirelli 2017, care continuă tradiţia de anul trecut, celebrând „femeia dincolo de glossy”. 

„Am vrut să scot în evidenţă nu atât perfecţiunea lor, cât sentimentele şi emoţiile pe care le redau. Ediţia pentru calendar se numeşte „Emotional”, pentru că am vrut să captez acea naturaleţe şi emoţie care le stăpâneşte pe aceste femei”, a precizat Peter Lindbergh. Sesiunea foto a avut loc în Londra, New York, Berlin, Los Angeles şi pe o plajă din Franţa. Cele 14 protagonistele ale calendarului sunt femei cunoscute şi apreciate în întreaga lume: Hellen Mirren (71 de ani), Julianne Moore (55 de ani), Charlotte Rampiling (70 ani), Robin Wright (50 de ani), Nikole Kidman (49 de ani), Penélope Cruz (42 de ani), Kate Winslet (41 de ani), Jessica Chastain (39 de ani), Zhang Ziyi (37 de ani), Lupita Nyong'o (33 de ani), Rooney Mara (31 de ani), Léa Seydoux (31 de ani) şi Alicia Vikander (28 de ani).

Mai multe