Cele mai frumoase ținute de la Premiile SAG 2023. Zendaya, răvășitoare pe covorul roșu

27 februarie 2023 7:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cea de-a 29-a ediție anuală a Premiilor Screen Actors Guild (SAG) a avut loc duminică, la Fairmont Century Plaza din Los Angeles, California. Ceremonia de premiere a fost transmisă în direct pe canalul de YouTube al Netflix. Vedetele de peste Ocean s-au întrecut în ținute elegante, iar Zendaya (26 de ani) a fost cea care a uimit pe toată lumea, într-o rochie roz.

Premiile SAG 2023. Zendaya a purtat o rochie Valentino

Cele mai mari vedete de la Hollywood și-au etalat rochiile de gală, pentru cea de-a 29-a ediție a premiilor Screen Actors Guild, care a avut loc duminică la Fairmont Century Plaza din Los Angeles, California.

Zendaya a fost cea mai lăudată! Ea a purtat rochie roz pastel, fără bretele, cu flori tridimensionale împodobite pe fustă. Ținuta Valentino, cu nu mai puțin de 190 de trandafiri croiți pe rochie, i-a evidențiat silueta celebrei actrițe americane. Zendaya, care deține o avere de 20 de milioane de dolari, și-a accesorizat ținuta cu bijuterii din argint, cu pietre colorate.

Premiile SAG 2023. Jessica Chastain a căzut pe scări

Jessica Chastain (45 de ani) nu s-a lăsat mai prejos! Actrița a purtat o rochie roz-aprins, semnată de Zuhair Murad. Superba roșcată a avut parte și de un moment mai puțin plăcut, pe scena de la Premiile Sag 2023. Vedeta s-a împiedicat și a căzut pe scări, în timp ce urca pe scenă, pentru a primi trofeul pentru Cea mai bună actriță într-un rol principal, pentru interpretarea sa în filmul „George and Tammy”.

Vedeta din „Wednesday”, Jenna Ortega (20 de ani), a venit pe covorul roșu într-o rochie neagră strălucitoare, fără bretele, tocuri cu platformă Jimmy Choo și bijuterii Tiffany & Co. 

Danielle Deadwyler (40 de ani) a strălucit într-o rochie personalizată de la Louis Vuitton, cu bretele subțiri și petale roz ombré brodate manual. Actrița din „Til”, care deține o avere de 7 milioane de dolari, a purtat bijuterii din argint cu diamante.

Mai multe