Cele mai mari minciuni pe care ni le-au spus celebritățile

23 ianuarie 2017 14:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt atât de obișnuiți să exagereze și să vorbească doar despre subiectele care-i favorizează pe ei, încât aproape că nu-și dau seama când omit informații esențiale sau chiar prezintă realitatea după bunul plac. Ce minciuni ne-au servit până acum starurile?

Lindsay Lohan

În timp ce îți promova piesa Speed-the-Plow, actrița Lindsay Lohan a declarat că atunci când a fost nevoită să facă muncă în folosul comunității la morga în Los Angeles – drept pedeapsă pentru prostiile pe care le-a făcut la viața ei – ea a trebuit să manevreze cadavrul lui Whitney Houston. Auci! Un oficial de la Morgă a susținut că nimeni din programul de executare a pedepselor nu a intrat în contact cu regretata cântăreață. Mai mult de-atât, acesta a spus că Whitney nici măcar nu a ajuns într-un sac de cadavru. Creepy!

P Diddy

Faimosul rapper are o reputație de milionar extravagant de întreținut, nu-i așa? Bineînțeles! Așa că de ce ar fi de mirare că s-a lăudat în public că are un avion personal a cărui întreținere costă 20.000.000 de dolari?! Apoi a spus că a fost nevoit să renunțe la avion pentru că îl costa cam prea mult. Prostii! Nici măcar nu a avut vreodată o astfel de aeronavă, nu a existat niciun avion privat înregistrat pe numele lui! Din declarațiile ulterioare ale lui P Diddy reiese că tot ce a deținut superstarul a fost o parte dintr-un avion – o aripă – înregistrat pe numele altcuiva.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui articol!

Mai multe