Cele mai sexy de la Veneţia

3 septembrie 2018 20:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sâni la vedere şi ţinute scumpe! Aşa se defineşte pe scurt ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Veneţia. Au strălucit pe covorul roşu: Mădălina Ghenea, Lady Gaga, Cate Blanchett şi Dakota Johnson şi frumoasa Catrinel Menghia.

A 75-ediţie a faimosului festival veneţian a început la 29  august şi se încheie la 8 septembrie 2018. Numeroase vedete s-au întrecut în ţinute provocatoare la Sala Grande.

Top modelul şi actriţa Catrinel Menghia (32 de ani) a uluit asistenţa cu două rochii sexy, foarte elegante. Românca a întors toate capetele într-o superbă rochie albă semnată de casa de modă  Alberta Ferretti.

Aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna, cântăreaţa Lady Gaga (32 de ani) a venit la festival într-o ţinută sexy. Ea a purtat o rochie albă marca Valentino. Diva şi-a făcut debutul ca actriţă în “A Star is Born”, alături de Bradley Cooper (43 de ani).

Actriţa Cate Blanchett, în vârstă de 49 de ani, a venit de asemenea într-o ţinută sexy şi foarte elegantă la Veneţia. Ea a purtat o rochie Giorgio Armani accesorizată cu bijuterii Chopard.

Actriţa Dakota Johnson a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie roşie Dior, sexy, asortată cu pantofi roşii. Ea este prezentă pe afişul filmului “Suspiria”. Julianne Moore (57 de ani) a purtat o rochie semnată Saint Laurent by Anthony Vaccarello extrem de simplă, dar foarte sexy în opinia criticilor de modă.

Mai multe