Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue

16 august 2015 13:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Click! Îţi prezintă o colecţie incendiară cu cele mai sexy imagini cu cu Kylie Minogue (47 de ani), de-a lungul carierei sale. Artista s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare.

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue au stârnit imaginaţia şi fanteziile bărbaţilor din lumea întreagă. Frumoasa blondă a renunţat de multe ori la inhibiţii, în timpul şedinţelor foto şi ale videoclipurilor pe care le-a filmat. La o înălţime de doar 1.52 m, Kylie a devenit un adevărat sex simbol printre artişti.

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue: când şi-a început cariera

Numele complet al cântăreţei este Kylie Ann Minogue. Ea s-a născut în Australia, dar are şi rude din Irlanda. Frumoasa blondă a locuit în Ţara Galilor până la vârsta de 10 ani, atunci când părinţii ei s-au decis să se mute în Australia. Kylie şi-a început cariera în televiziune la vârsta fragedă de 11 ani, când a avut roluri mici în telenovele australiene, precum "The Sullivans" sau "SkyWays", potrivit Wikipedia.

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue: cum a devenit celebră

Cântăreaţa a fost interesată de muzică din copilărie. Kylie şi-a luat inima în dinţi şi a trimis o casetă cu melodii către show-ul de talente Young Talent Time. Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue au făcut furori printre fanii ei, însă puţini ştiu ce începuturi modeste a avut frumoasa blondă. Prima sa apariţie în calitate de artistă a fost în 1985. Minogue a continuat să joace în seriale şi şi-a lansat albumul de debut, intitulat Kylie, în luna iulie a anului 1998.

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue: cancerul i-a schimbat viaţa

În mai 2005, la vârsta de doar 36 de ani, Kylie Minogue a fost diagnosticată cu cancer la sân. Această boală îngrozitoare a constrâns-o să îşi pună cariera pe locul al doilea. În acelaşi an, cântăreaţa a fost operată şi a urmat un tratament de chimioterapie pentru a scăpa de cancer.

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue: artista a avut iubiţi celebri

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue au fost admirate şi de bărbaţii din viaţa ei, nu doar de fanii înfocaţi ai blondei. Artista s-a iubit cu Jason Donovan, alături de care a jucat în serialul Neighbours, apoi a avut o relaţie cu cântăreţul Michael Hutchence, din 1989 până în 1991. Kylie s-a iubit şi cu actorul francez Oliver Martinez, alături de care a avut o relaţie amoroasă timp de cinci ani. Ultima cucerire a blonde a fost modelul Andrés Velencoso, de care s-a despărţit în 2013.

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue- pe platourile de filmare ale videoclipului “Timebomb”

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue-în timpul unei şedinţe foto profesionale

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue-în lenjerie intimă

Cele mai sexy imagini cu Kylie Minogue-ipostază provocatoare

Mai multe