Cele mai sexy iubite de fotbalişti! FOTO

2 februarie 2015 18:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jucătorii de talie internaţională se bucură nu doar de celebritate şi bani, dar şi de compania unora dintre cele mai frumoase femei din lume. Cele mai sexy iubite de fotbalişti au încântat privirile fanilor, atât în revistele de specialitate cât şi pe podiumurile de modă.

Un top recent arată că jucători ca Sergio Ramos, Jermain Pennet, Mario Zarate sau Sami Khadira se pot mândri şi cu „jumătăţile” lor, nu doar cu trofeele câştigate în teren. În clasament şi-au făcut loc şi doi români, Florin Gardoş şi Alex Maxim, ambii evoluând în campionate puternice şi având acasă iubite care au defilat pe podium şi au obţinut titluri de miss.

Vă prezentăm o galerie foto pentru a vă convinge de calităţiile celor considerate cele mai sexy iubite de fotbalişti:

Ann îşi merită pe deplin locul printre cele mai sexy iubite de fotbalişti, în vara anului 2012, la piscină, ea provocându-i o erecţie lui Mario, iar paparazzi nu au ratat momentul ruşinos pentru fotbalist.

Melissa Satta e una dintre cele mai sexy iubite de fotbalişti, dar era recunoscută ca o devoratoare a celor care practică sportul-rege. Kevin a reuşit să o liniştească şi chiar s-a plâns uneori că nu mai poate face faţă maratoanelor sexuale.

Maxim şi Gardoş au cele mai sexy iubite de fotbalişti români

Maxim se bucură de farmecele unei foste câştigătoare a unui concurs de Miss Tourism World şi într-adevăr tânăra are toate atuurile pentru a fi printre cele mai sexy iubite de fotbalişti.

Smalling are acasă una dintre cele mai sexy iubite de fotbalişti

Mai multe