Cele mai sexy nemţoaice au încins grătarele în sânii goi pentru cel mai fierbinte calendar din 2019
Ce poate fi mai sexy decât să vezi o bombă sexy gătind în aer liber? La asta s-a gândit şi fotograful german Hendrik Pohler, de 30 de ani, din Germania, când a organizat cea mai fierbinte şedinţă foto a anului.
Pohler este autorul calendarului intitulat BBQ Chicks 2019 şi, după ce le-a ales pe cele mai frumoase nemţoaice, a evadat cu ele în natură. Evident, tinerele care ţineau regim au refuzat să perpelească pe grătar cârnaţi şi alte cărnuri. Şi-au adus de acasă legume, piept de pui şi câteva ciupercuţe pentru a mânca şi ele ceva în timpul picnicului improvizat.
Citeşte şi:
Fetele de la Click! Models, şedinţă foto incendiară la Premier Palace SPA
Fetele de la Click! Models, în costume de baie minuscule la The President Pool & Lounge
Calendarul se vinde pe internet la preţul de 16,95 de euro şi, la doar o zi de la lansare, stocul era aproape epuizat. Şi asta pentru că mulţi britanici au vrut să fure reţetele vegetariene promovate cu atât "suflet" de muzele care vorbesc limba lui Goethe... şi a lui Kant... şi a lui Nietzsche.
Sfaturi pentru un grătar perfect
Iată ingredientele magice care nu trebuie să lipsească de la nici un grătar.
Carnea.
Alegeţi ceafa, scăriţele sau pulpiţa cu atenţie. Dacă e porc sau vită trebuie să aibă între 2 şi 5% grăsime, pentru a se pătrunde. La pui, înlăturaţi de cu seară pieliţa şi lăsaţi carnea într-un vas cu ulei de măsline, verdeaţă, o lingură de oţet şi sare. Luaţi cu voi şi: peşte, cârnaţi şi legume de pus pe jar. Şi ţepuşe!
Berea.
Bărbaţii stau la grătar şi trebuie răsplătiţi cu cea mai bună bere. Se recomandă sticlele de 0,33 cl pentru că încap mai multe în lădiţa frigorifică, nu apucă să se încălzească, se beau rapid şi se desfac uşor pe marginea grătarului. În plus, specialiştii spun că „micii nu au gust dacă nu torni bere pe jar”. Aşa o fi?
Legume.
Cică femeile sunt înnebunite după bărbaţii care ştiu să prepare cu mâna goală o salată! Luaţi cu voi salată, sosuri pentru salate, oţet, castraveţi, ridichi, ceapă verde, roşii, piper, o cutie cu boabe de porumb şi frământaţi amestecul în timp ce lăsaţi carnea la perpelit. Cică aşa sunteţi mai sexy!
Cărbunii.
Nu ai nevoie de nervi atunci când ajungi la locul special amenajat pentru grătare. Aşa că ia-ţi din timp lemnele şi cărbunii care îţi fac jarul ideal pentru grătar. Un mic sfat: atunci când găteşti peşte sau porc aruncă pe foc şi un vreasc de cireş, măr sau brad. La final vei vedea ce aromă capătă.
Sosurile.
Secretul bucătarului: sosul magic. Şi cum bărbaţilor nu le place să experimenteze singuri acasă, iar la supermarket este superofertă la sosuri exotice, este foarte important să veniţi pregătiţi cu două-trei sticle cu ketchup, muştar, maioneză, sos de iaurt şi un sos dulce-acrişor cu ulei de măsline.