Cele mai sexy vedete de la UNICEF Summer Gala. Printre ele e şi o româncă

12 august 2018 13:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În acest weekend a avut loc UNICEF Summer Gala în Italia, la Porto Cervo. Vedetele care au păşit pe covorul roşu de la Villa Violina s-au întrecut în ţinute sexy. Printre cele care au arătat impecabil la evenimentul de caritate se numără: Rita Ora, Emily Ratajkowski, Heidi Klum, dar şi frumoasa Catrinel Menghia, care se remarcă acum ca actriţă sub numele Catrinel Marlon.

Heidi Klum n-a venit singură la eveniment, ci însoţită de iubitul ei tinerel. Topmodelul de 45 de ani l-a scos în lume pe chitaristul Tom Kaulitz (28 de ani). Blonda a purtat o rochie neagră cu aplicaţii argintii şi tul. Decolteul adânc dar şi picioarele sexy au atras toate privirile.

La fel de sexy a fost şi Rita Ora, care a şi cântat în cadrul evenimentului. Cântăreaţa de 27 de ani a purtat o rochie colorată,  iar crăpătură adâncă de pe picior a transformat-o în atracţia serii.

O altă vedetă care ştie să-şi pună fizicul în valoare a fost Cristina Buccino. Italianca, care este posesoarea unui bust impresionant, a optat pentru o rochie argintie, extrem de decoltată.

Emily Ratajkowski  (27 de ani) nu s-a lăsat mai prejos şi a ales o rochie neagră, din tul transparent, care crea impresia că nu ar purta lenjerie intimă.

Nicole Scherzinger (40 de ani) a demonstrate încă o dată de ce este nelipsită din topul celor mai sexy vedete din lume. Artista şi-a etalat trupul fără cusur într-o fustă roşie de mătase şi o bustieră în aceeaşi culoare. Bruneta n-a purtat sutien, spre bucuria fotografilor, dar şi a celor prezenţi, care nu şi-au putut lua ochii de la frumoasa cântăreaţă.

Pe covorul roşu şi-a făcut apariţia şi frumoasa Catrinel Menghia, care care se remarcă acum ca actriţă sub numele Catrinel Marlon. Românca de 32 de ani a purtat o rochie vaporoasă cu nuanţe de roz, roşu şi mov şi un set de bijuterii impresionant de la Chopard. Actriţa a avut o împletitură lejeră, iar make-up-ul i-a scos în evidenţă trăsăturile feţei.

Mai multe