Celebrități mutilate de operațiile estetice

1 iunie 2018 16:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cândva, au fost frumoase, admirate și invidiate de mulți. Acum, din dorința de a rămâne tinere, cu greu le mai recunoști. Este vorba despre multe dintre vedetele de la Hollywood, care și-au mutilat chipurile cu operații estetice. Iată cât de schimbate sunt!

Aproape că nu mai există vedete la Hollywood care să nu fi apelat măcar o dată la chirurgia estetică. Fie că au dorit să-și corecteze anumite defecte, fie că au vrut să scape de riduri sau de kilogramele plus, celebritățile sunt cliente fidele ale bisturiului. Din păcate, unele au cam exagerat, într-atât de mult, încât, efectiv, și-au mutilat fețele și și-au pierdut complet farmecul de odinioară.

Meg Ryan (56 de ani) nu mai are de mult acel chip dulce, angelic, pe care ne-am obișnuit să-l vedem în nenumăratele comedii sau filme romantice, în care a jucat. Și asta, pentru că și-a băgat cam mult botox în obraji, din dorința de a scăpa de riduri.

John Travolta (64 de ani) a frânt multe inimi de-a lungul vieții. Cu timpul, farmecul i-a dispărut, la asta contribuind și operațiile estetice de la nivelul feței, care l-au lăsat fără expresivitate.

Priscilla Presley (73 de ani), soția marelui Elvis, e de nerecunoscut. Nu vrea să lase ca vreun rid să-i brăzdeze fața, așa că insistă prea mult cu botoxul. Ochii magnetici sunt singurii care ne aduc aminte de femeia frumoasă care a fost odinioară.

Donatella Versace (63 de ani) este cel mai elocvent exemplu de „Așa nu!”. Dintr-o femeie frumoasă, Donatella, proprietara Casei de modă Versace, s-a transformat într-o mască. Nimic din trăsăturile dulci ale blondei nu a mai rămas. E clar că a devenit dependentă de operațiile estetice!

Nicole Kidman (50 de ani). Ce păcat! Roșcata, cu nas cârn, pielea albă-ca-zăpada și trăsături fine aproape că nu mai există. S-a schimbat tot la fața australiencei din dorința ei de a scăpa de riduri și a nu lăsa ca vârsta să-și pună amprenta.

Pamela Anderson (50 de ani) nu mai e demult tipa sexy în costum roșu de baie. Se pare că blonda a apelat la injecții cu grăsime, pe care și-a băgat-o la nivelul frunții, ochilor și pomeților. Acum, are un ten perfect întins, însă, și-a pierdut complet naturalețea, iar chipul nu mai e deloc ce-a fost odată. Singurii care i-au rămas relativ la fel sunt sânii care au făcut-o celebră pe vremea când juca în „Baywatch”.

Mai multe