Celebrul magician David Blaine, acuzat de viol! «M-a drogat şi m-a abuzat»

20 octombrie 2017 15:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Şoc la Londra! Un celebru iluzionist este acuzat de viol. Fostul model Natasha Prince spune că magicianul David Blaine a drogat-o și a violat-o într-o locuință privată din Chelsea, în vara anului 2004. Modelul avea 21 de ani pe atunci.

Plângerea a fost depusă la poliția din Londra în 17 noiembrie 2016, iar ancheta este în desfășurare, scrie Daily Mail, care citează Daily Beast.

Magicianul neagă acuzaţiile

Scotland Yard l-a convocat pe Blaine în Regatul Unit pentru a fi intervievat cu privire la acuzațiile care i se aduc. Avocatul lui David Blaine a declarat că magicianul neagă acuzaţiile, dar va coopera cu poliţia pentru că “nu are nimic de ascuns”.

Fostul topmodel spune că l-a cunoscut pe Blaine într-un club şi au făcut schimb de numere de telefon. Acesta ar fi sunat-o a doua zi şi a invitat-o la o petrecere. Iniţial, tânăra a refuzat. “Mi-a spus că va trimite o maşină după mine şi m-am gândit tipul ăsta chiar mă place”, a povestit femeia pentru Daily Beast.

După ce a ajuns în apartamentul în care se ţinea petrecerea, Natasha spune că la un moment dat Blaine a dispărut în bucătărie şi s-a întors cu un pahar de vodcă. “Mi-a spus să-mi termin paharul şi să-l sărut. După nu-mi mai amintesc nimic după. La un moment dat m-am trezit, eram pe burtă, iar el peste mine. Era foarte dureros, mă penetra anal”, a mai spus Natasha, care susţine că Blaine i-a pus ceva în băutură.

“Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că stăteam pe scaun la machiaj şi mă gândeam…«Ce-am făcut azi noapte? Am făcut sex cu David Blaine? Dar eu nu am vrut»”.

Natasha nu vrea ca acesta să ajungă la închisoare, ci îşi doreşte doar să-l “demaşte”. “Vreau să ştie că nu sunt proastă şi că ştiu exact ce a făcut în aceea noapte”, a conchis fostul model.

La 15 ani, Natasha s-a lansat în modelling şi era râvnită de toate casele de modă. A apărut pe coperţile a 25 de reviste într-un timp record, însă a renunţat la cariera de model la doar 24 de ani.

A stat 7 zile îngropat într-un coşciug

David Blaine (44 de ani) este cunoscut pentru numerele sale de magie care sfidează moartea. În 2012, David Blaine a stat legat de un stâlp, fără să doarmă şi fără să mănânce, timp de 72 de ore, într-un costum din metal care l-a ajutat să nu fie electrocutat.

În tot acest timp, în jurul lui se descărcau fulgere de peste un milion de volţi. El a petrecut o săptămână îngropat într-un coşciug, a fost închis într-un bloc de gheaţă timp de 63 de ore şi a reuşit să-şi ţină respiraţia sub apă mai bine de 17 minute.

Mai multe