Celebrul Tiger Woods a mai "lovit" o blondă sexy. Vezi cum arată!

4 noiembrie 2016 13:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Americanul Tiger Woods (40 de ani), poate cel mai valoros jucător de golf din toate timpurile, are o viaţă sentimentală extrem de agitată.

De-a lungul timpului, sportivul a dezvoltat o adevărată obsesie pentru femei, despre el zvonindu-se la un moment dat că a avut peste 100 de aventuri, asta în timp ce era căsătorit cu suedeza Elin Nordegren.

Ulterior, Tiger a divorţat şi s-a cuplat cu schioarea Lindsey Vonn, de care s-a despărţit în 2015. A urmat o perioadă în care Woods n-a mai avut o relaţie stabilă. Presa americană vorbeşte însă în aceste zile despre noua cucerire a lui Tiger Woods, o stilistă în vârstă de 32 de ani, Kristin Smith. Dezvăluirile au fost făcute de un verişor al lui Tioger Woods, care a precizat că relaţia decurge uluitor de bine, dar cei doi nu vor deocamdată s-o recunoască în public.

La fel ca Tiger, Kristin Smith a mai trecut şi ea printr-o căsnicie, cu un jucător de fotbal american de la Dallas Cowboys. Remarcabilă e asemănarea fizică dintre Kristin şi celelalte două femei care i-au marcat viaţa lui Tiger Woods, Elin Nordegren şi Lindsey Vonn, toate fiind blonde cu sex-appeal.

Mai multe