«Celine Dion m-a concediat după 28 de ani, fără nici un regret»! Pianistul Claude Lemay face acuzaţii grave

31 octombrie 2018 18:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A venit vremea răzbunării! Claude „Mego” Lemay, care se apropie de vârsta de 70 de ani, s-a trezit peste noapte fără slujbă. Celine Dion, în vârstă de 50 de ani, l-a pus pe liber pe pianist după 28 de ani de colaborare. Lemay a simţit atunci că „lumea s-a oprit în loc” şi că viaţa lui nu mai are nici un rost. El a fost demis în 2015, cu un an înainte ca Celine să devină văduvă. Recent a publicat o carte biografică în care povesteşte prin ce a trecut în cei 28 de ani de colaborare.

«Celine Dion m-a concediat după 28 de ani, fără nici un regret!», acestea sunt acuzaţiile pe care i le aduce Claude Lemay divei. Lemay are un fiu de 45 de ani (Mathieu) care i-a dăruit un nepoţel şi fiu de doar 9 anişori, Nathan. Este căsătorit cu Manouk Lemay, care este tehnician video. El trăieşte în Montreal, Canada şi recunoaşte că în cei trei ani de când „a fost aruncat ca o măsea stricată de Celine”, a avut mai mult timp pentru familie. Însă Lemay a vrut neapărat să îi arate lui Celine cât de mult a suferit când l-a dat afară. Aşa că a scris o carte biografică intitulată „Mego”, în colaborare cu Frederic Arnould.

Pianistul Claude Mego Lemay a petrecut 28 de ani alături de Celine Dion

Lemay s-a născut în Montreal şi s-a mutat la începutul anilor 2010 în Las Vegas, Nevada. Şi asta pentru că pianistul acum în vârstă de 70 de ani era convins de un lucru: „casa lui este acolo unde se află Celine Dion”. S-a înşelat amarnic. În 2015, după 28 de ani de colaborare, Dion a pus punct contractului. La finele lui 2018, Celine Dion vrea să încheie rezidenţa din Las Vegas şi va da un ultim spectacol. Lemay vrea să fie spectator şi să o aplaude pe cea care i-a schimbat definitiv viaţa.

Citeşte şi: 

5 lucruri pe care nu se ştiţi despre fiul lui Céline Dion! Au legătură cu un român!

Céline Dion este de nerecunoscut. A slăbit îngrozitor, iar fanii sunt îngrijorați

Nu a mai cântat deloc la pian după ce a fost demis

Şocul veştii că nu mai face parte din echipa artistică a cântăreţei care are o avere estimată la peste 800 de milioane de dolari (averea declarată este de 400 de milioane de dolari, conform Forbes) l-a dărâmat pe Lemay. Nu a mai cântat la instrumentul îndrăgit, chiar dacă nepoţica lui Mia (14 ani) îl implora frecvent. În 1987, Lemay a intrat în echipa lui Dion după ce a dat concurs. A însoţit-o în toate turneele, la toate concertele şi evenimentele la care a participat. Porecla „Mego” i-a fost pusă de Rene Angelil. În 1998-1999, când Rene s-a îmbolnăvit rău l-a chemat le Lemay şi i-a zis, cu puţin timp înaintea turneului european: „Mego, trebuie să am grijă de mine, trebuie să lupt cu boala asta păcătoasă şi mă voi retrage o perioadă din afaceri. Vreau ca tu, Denis (sunetistul) şi Lapin (directorul de lumini) să o ajutaţi pe Celine în turneu”. Pianistul îşi aminteşte cu regret de moartea lui Angelil din 2016 şi cum s-a ascuns în mulţime când a fost la înmormântare.

Celine Dion, un star de talie mondială

Celine Marie Claudette Dion s-a născut la 30 martie 1968 într-o familie numeroasă din Charlemagne, Canada. În adolescenţă se îndrăgosteşte de Rene Angelil. În 1991, debutează pe plan internaţional în ecranizarea Disney „Frumoasa şi Bestia”. Are o ascensiune fulminantă, până în 1994 fiind de nenumărate ori în topurile muzicale. În 1994se mărită cu Rene Angelil, bărbatul vieţii ei. Împreună au trei copii pe: Rene-Charles (17 ani) şi gemenii Eddy Angelil şi Nelson (8 ani).

Mai multe