Céline Dion, primul concert după moartea soțului

24 februarie 2016 15:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Céline Dion a susținut în Las Vegas primul concert după moartea soțului său, René Angélil. Înainte de începerea concertului, primele cuvinte ale artistei au fost dedicate răposatului său soț. Concertul a început cu proiecția unor imagini cu René Angélil și un citat al cântăreței.

Conform US Magazine, Céline Dion a susținut primul concert după ce René Angélil, soțul său, a decedat în luna ianuarie. “Am fost ca unul și nimic nu s-a schimbat. Vom fi mereu ca unul”, a declarat artista înainte de începerea concertului. Acesta s-a ținut la Colosseum, în Las Vegas, în data de 23 februarie.

După proiecția unor imagini cu soțul artistei, a fost ridicată cortina, apărând Céline Dion stand singură pe scenă. După ce a primit o mulțime de aplauze din partea publicului,  cântăreața a început să cânte melodia “With One More Look at You”.

Soțul lui Céline Dion a murit în luna ianuarie la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Acesta a descoperit-o pe artistă pe când aceasta avea doar 12 ani. În 1980 ei s-au căsătorit și au avut ulterior trei copii – René Charles, Nelson și Eddy (Aceștia din urmă fiind frați gemeni).

Mai multe