Céline Dion și-a anulat concertele din Las Vegas, după moartea soțului

15 ianuarie 2016 12:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Așa cum era de așteptat, Céline Dion (47 de ani) și-a anulat concertele pe care trebuia să le susțină în acest weekend (16-17 ianuarie), în Las Vegas. Soțul artistei, René Angélil a murit joi dimineață (14 ianuarie), după o luptă cumplită cu cancerul, la vârsta de 73 de ani.

René Angélil  s-a luptat ani buni cu cancerul, însă moartea lui a venit ca un trăsnet pentru Céline Dion și cei trei copiii ai săi, René-Charles (14 ani) și gemenie Eddy și Nelson (5 ani), potrivit Mirror. Într-un comunicat publicat pe pagina oficială a artistei, a fost anunțată anularea concertelor ce ar fi avut loc în acest weekend (16-17 ianuarie), în Las Vegas: „Cu inimine îndurerate, regretăm să vă anunțăm că show-urile de sâmbătă și duminică, de la The Colosseum at Caesars Palace, au fost anulate”.

René Angélil și Céline Dion s-au căsătorit în anul 1994, el având deja trei copii și două divorțuri la activ. Deși diferența de vârsta era însemnată, de 26 de ani. cuplul a trăit un mariaj fericit. Din păcate, povestea lor de dragoste a fost spulberată de o boală cumplită.  În 1999, René Angélil a fost diagnosticat cu cancer. A urmat un tratament lung și greu, iar, ca prin minune, în 2000 medicii i-au spus că a scăpat. Cu toate acestea, boala a recidivat în 2013.

Joi, 14 ianuarie, René Angélil s-a stins din viață, la vârsta de 73 de ani, la reședința sa din Las Vegas (SUA).

Mai multe