Celine Dion şi soţul ei, în cele mai frumoase poze de familie

15 ianuarie 2016 17:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celine Dion şi soţul ei, Rene Angelil, care a murit joi (14 ianurie) au avut o relaţie frumoasă, în ciuda problemelor de sănătate ale fostul impresar. Căsătoriţi 21 de ani, cei doi au sfidat gurile rele care nu le-au dat şanse, mai ales că între ei a existat o diferenţă de vârstă de 26 de ani.

Celine Dion şi Rene Angelil s-au cunoscut în 1981, pe când artista avea 12 ani. Ea a trimis un cântec impresarului în vârstă de 38 de ani. Impresionat de vocea şi talentul micuţei, Angelil a decis să o ajute şi chiar şi-a ipotecat casa pentru a finanţa primul album al lui Celine, "La voix du bon Dieu". Tot el a făcut tot posibilul ca întreaga lume să audă vocea fetei şi a dus-o în turneu în Europa, Japonia şi Canada în acelaşi an. 

Relaţia lor profesională a devenit una intimă după ce Celine a împlinit 19 ani. Anunţul idilei a fost făcut prin intermediul albumului "The Colour of My Life", lansat în 1993, al treilea în engleză al artistei. La doar un an, ea şi Rene s-au căsătorit, iar nunta a fost transmisă live la televiziunea canadiană.

De-a lungul anilor, Celine şi Rene şi-au arătat mereu că se iubesc enorm. Când impresarul a fost diagnosticat cu cancer la gât, în 1999, cântăreaţa a decis să facă o pauză profesională pentru a fi alături de soţul ei. În ciuda loviturii dure pe care au primit-o, Celine nu a avut nici o intenţie să îşi părăsească soţul şi l-a pus mereu pe primul loc, aşa cum a făcut şi el când a ajutat-o să devină un star internaţional. 

În decembrie 2013, cei doi au fost din nou greu încercaţi. Atunci, Angelil s-a operat, iar în urma intervenţiei a rămas fără o parte din limbă şi capacitatea de a vorbi i-a fost serios afectată. Şi atunci, Celine Dion a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, care şi în august 2014. Atunci ea a declarat că "Vreau să mă dedic 100% îngrijirii soţului meu şi pentru asta, trebuie să dedic tot timpul lui şi copiiilor mei". Acum, după moartea lui Angelil, Celine Dion a anunţat că îşi anulează, din nou, concertele, pentru a îţi plânge soţul. 

La rândul lui, Rene Angelil a pus-o pe soţia sa pe primul loc. În ciuda bolii sale grele, el a continuat să se ocupe de cariera lui Celine Dion şi a reuşit să organizeze o serie de peste 900 de concerte, susţinută de artistă în Las Vegas. În urma acestor concerte, Celine a vândut bilete în valoare de 500 de milioane de dolari.

Mai mult, Celine şi Rene nu au lăsat boala să le afecteze nici visul de a avea copii împreună. Cei doi au avut trei băieţi: Rene-Charles (14 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson (5 ani).

Mai multe