Charlie Sheen, acuzat că a „sodomizat” un actor, pe când avea doar 13 ani

8 noiembrie 2017 20:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un nou secret „murdar” despre Charlie Sheen pare să iasă la iveală. Un fost actor susține că Sheen a „sodomizat” un actor pe când avea doar 13 ani. acesta i-ar fi dezvăluit secretul cu puțin timp înainte de a muri și l-a înregistrat.

Victima se presupune a fi Corey Haim, care a murit la doar 38 de ani, în 2010. Înainte de a trece în lumea celor drepți însă, el s-ar fi confesat fostului actor Dominick Brascia, care i-a înregistrat dezvăluirea, informează Daily Mail, care citează National Enquirer.

„Haim mi-a spus că a făcut sex cu Sheen atunci când filmau «Lucas» (un film din 1986, n.r.). Mi-a zis că au fumat, apoi au făcut sex anal. Haim a mai dezvăluit că după ce s-a întâmplat asta, Sheen a devenit foarte distant și a început să-l respingă. Când Corey a vrut să se mai prostească nițel, Charlie nu mai era interesat”, a declarat Brascia. Pe atunci, Haim avea doar 13 ani, în timp ce Charlie Sheen avea 19 ani.

„Până la un anumit punct, i-a explicat că este perfect normal ca în timpul filmărilor, bărbații adulți și băieții minori să întrețină relații sexuale”, a amia adăugat acesta.

Nu este prima oară când se spun lucruri dubioase despre actorul Charlie Sheen și au fost identificate mai multe surse care vorbesc despre o nefirească apropiere între Sheen și regretatul actor, pe când era doar un puștan. 

Mai multe