Charlie Sheen cu familia-n casă şi curva-n dulap

27 octombrie 2010 15:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Charlie Sheen nu se dezminte. A comis-o din nou, de data aceasta mai rău ca niciodată.

Citeşte şi:

Ce de bani câştigă puştiul din "Two and a Half Men"!

Charlie Sheen şi-a bătut nevasta de la un cântec

Charlie Sheen a scăpat de puşcărie, nu şi de reabilitare

Charlie Sheen îi dă lunar 55.000 $ soţiei

Charlie Sheen a petrecut câteva zile în New York împreună cu fosta lui soţie, actriţa Denise Richards, şi cu cele două fiice ale lor. Au fost chiar şi la o piesă de teatru şi s-au simţit extraordinar.

Până seara, Sheen a consumat alcool peste măsură la hotelul Plaza şi şi-a pierdut controlul. Fetele sale dormeau, iar Denise a părăsit încăperea imediat ce atmosfera a devenit tensionată.

Rămas singur, actorul a chemat o prostituată în camera lui, din apartamentul în care dormea şi familia sa. În scurt timp, vecinii au auzit ţipete şi vocea actorului care o înjura pe femeie.

Denise şi fiicele, umilite de nesimţirea actorului

"Mi-ai furat portofelul, târfă nenorocită", a reprodus un martor ceea ce a auzit de mai multe ori. În jurul orei 2.00 dimineaţă, poliţiştii au sosit la faţa locului, iar Charlie Sheen a fost găsit dezbrăcat, în comă alcoolică, în camera pe care o devastase în timpul unui acces de furie.

Actorul în vârstă de 45 de ani a răsturnat mobila, a smuls câteva draperii, a stricat o lampă şi a spart un geam în care apoi şi-a rănit degetele de la picioare. Femeia, la rându-i goală, era închisă într-un dulap şi a fost salvată în ultimul moment de la sufocare. În cele din urmă, Sheen a fost internat într-un spital din New York, însoţit de Denise.

Mai multe