Charlie Sheen: «Dacă pleci, îţi iau gâtul»

29 decembrie 2009 15:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Charlie Sheen şi-a ieşit din minţi şi şi-a ameninţat soţia cu cuţitul, în urma unei neînţelegeri care a dus la arestarea lui, în prima zi de Crăciun.

"Mi-a fost teamă că mă va ucide. Am trăit o oră îngrozitoare", au fost primele declaraţii ale lui Brooke Mueler, după incident.

La Poliţie, aceasta a declarat că soţul ei a ameninţat-o: "Ar trebui să-ţi fie teamă. Dacă vei spune cuiva ce s-a întâmplat, sau dacă vei încerca să mă părăseşti, te voi omorî!", ar fi izbucnit Sheen.

Brooke Müller a fost bruscată şi ameninţată cu un cuţit

Actorul a stat pe 25 decembrie după gratii, în urma conflictului cu Brooke, mama copiilor săi gemeni, când a ameninţat-o pe aceasta cu cuţitul, în casa închiriată de aceştia în Aspen, Colorado. Sheen, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat pentru violenţă de gradul doi şi a petrecut în spatele gratiilor cea mai mare parte a Crăciunului.

El a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 8.500 de dolari, iar data primei audieri a cazului a fost fixată pe 8 februarie 2010. În ciuda acestui episod violent dintre Sheen şi Mueller, care s-au căsătorit în mai 2008, aceştia nu au de gând să divorţeze.

Cel puţin aşa susţine managerul lui Sheen: "Amândoi sunt foarte supăraţi şi încearcă să rezolve problema pe cale amiabilă. Nu au de gând să divorţeze", a declarat acesta. Actorul a mai fost căsătorit cu actriţa Denise Richards, împreună cu care are două fiice pe Sam şi pe Lola.

Poliţiştii  din Aspen şi-au făcut apariţia după ce au fost sunaţi de vecinii speriaţi

Mai multe